Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 3

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

Спортивна хроніка

Вільна боротьба
Традиційно 2 травня у селі Дібрівці (Миргородщина) пройшла відкрита першість районної ДЮСШ «Колос» із вільної боротьби. Тут гостинно приймали спортсменів із Полтави, Глобино, Зінькова, Лубен та Великих Сорочинців.

Незважаючи на спеку, юні борці демонстрували пристойну борцівську техніку, а бажання перемогти було не позичати. У раз і невдачі   сльози на очах дітей видавали їхні почуття.
Вихованці дібрівського тренера Олексія Кваші здобули п’ять перших місць у своїх вагових категоріях:  Євген Заїка – 27кг, Олександр Назаренко – 33 кг, Микола Назаренко – 40 кг, Антон Борисенко – 50 кг, Володимир Воловіченко – 45 кг. Другі місця у Павла Михайленка , Артема Коршунова , Богдана Прокопенка та Івана Олексієнка.
На третю сходинку піднялися Мирон Хижа, Дмитро Джеха, Віктор Воловіченко, Олександр Воловіченко та Володимир Хижа. Переможці відзначені медалями, грамотами та призами.

 

Боротьба дзюдо
А 4 – 5 травня у м. Кременчуці відбувся чемпіонат області серед юнаків 2002-2003 р. народження, в якому взяли участь і юні спортсмени районної ДЮСШ «Колос» із Великих Сорочинець. Троє з них піднялися на п’єдестал: Артем Пінчук та Артем Діхтярьов стали чемпіонами області, а Максим Васюк завоював срібло. Паралельно пройшли змагання на Кубок області з боротьби дзюдо серед дорослих. І тут вихованці Сергія Голінки не залишилися без медалей. Бронзовими призерами стали Юрій Чапча – 73 кг, Микола Таранюк – 81 кг,  Іван Андреєв – 100 кг.

Футбол
10 травня  нараду представників футбольних команд провели відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, районна організація ВФСТ «Колос» та районна Федерація футболу. Обговорено організаційні умови чемпіонату Миргородського району з футболу 2012 року.

Вирішено, що відкритому чемпіонаті Миргородського району з футболу візьмуть участь 12 команд: 11 з Миргородського району та команда «Нива» (Баранівка) із Шишацького району.

1.     «Колос» ( В.Сорочинці)

2.     «Хлібороб Ліс» (Шахворостівка)

3.     «Олімпія» (Савинці)

4.     «Нива» (Попівка)

5.     ФК «Ромодан»

6.     ФГ «Татарчук АП» (Великі Сорочинці)

7.     ФК «Зуївці»

8.     «Промінь» (Білики)

9.     ФК « Комишня»

10.    «Старт»( Хомутець)

11.   «Темп» (Черевки)

12.   «Нива» (Баранівка)

Чемпіонат стартує у суботу, 19 червня, і пройде за класичною схемою у 2 кола.

Останній тур відбудеться 13 жовтня.

У першому турі 19 червня зустрінуться:

«Колос»– «Нива»(Баранівка)

«Хлібороб Ліс» - «Темп»

«Олімпія» – «Старт»

«Нива»(Попівка) – ФК « Комишня»

ФК «Ромодан» - «Промінь»   

ФК «Зуївці» - ФГ «Татарчук АП»   

 

Володимир Гришко,
голова районної Федерації футболу

16 травня 2012

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

3 травня 2012

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

РОМОДАНІВСЬКА ПРЕМ’ЄРА

Минулої осені до відділень із футболу в Попівці, Ромодані й Комишні районної ДЮСШ «Колос» було прийнято новий контингент учнів – три групи юних футболістів(1999 р. народження і молодших). Через півроку тренувань для них у селищі Ромодані проведена першість цього навчального спортивного закладу з міні-футболу, щоб переглянути й відібрати кандидатів  до збірних команд району на участь у  офіційних змаганнях вищих рівнів.

Ясна річ, перевагу мали господарі, бо недавно отримали в своє розпорядження новий майданчик із штучним покриттям, де й регулярно тренуються під орудою досвідченого наставника Віктора Клочка.

Так, у прем’єрній зустрічі Ромодан – Попівка зафіксовано рахунок 6:1 на користь представників вузлової станції. Юні комишняни перемогли попівчан – 6:2. Відтак доля першого місця вирішувалась у матчі між переможцями перших двох поєдинків.  Уже на першій хвилині Антон Півненко (Комишня) відкрив рахунок. Довгий час на майданчику точилася рівна боротьба. Причому більш організованими виглядали гості. Та все ж Артему Борисенку(Ромодан) вдалося зрівняти рахунок під завісу першого тайму.

Другий був за господарями. Втім, вони лише за 4 хвилини до кінця гри зуміли забити другий м’яч , згодом довівши свою перевагу аж до 5:1. Хет-триком відзначився вже згаданий Артем Борисенко, визнаний кращим гравцем у складі ромоданівців. У комишнян – це Вячеслав Глушко, а в попівчан – Андрій Киченко .

Кращим воротарем турніру названо Миколу Воробея (Ромодан). Кубок, медалі, грамоти та призи переможцям вручали директор ДЮСШ «Колос» Володимир Гришко та ветеран ромоданівського футболу Олексій Модло. Районна організація ВФСТ «Колос» та ДЮСШ «Колос», відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації  щиро дякують депутатові районної ради, директору ТОВ «Савинці» Тетяні Ситник за допомогу в організації та проведенні юнацької  першості.

 

Володимир Гришко,
директор районної ДЮСШ «Колос».

22 квітня 2012

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

ІЗ ДІБРІВКИ ДО ЛУБЕН

У Лубнах пройшов відкритий чемпіонат міста з вільної боротьби. На престижні змагання прибули спортсмени з багатьох регіонів України: Харкова, Донецька, Одеси, Сум, Києва. Полтавщину репрезентували команда обласного центру, Глобина, Зінькова, вихованці Миргородської районної ДЮСШ «Колос» (с. Дібрівка).

Відрадно, що на такому рівні наші борці не загубилися.  Антон Борисенко завоював срібну медаль, поступившись за очками у фінальному поєдинку титулованому спортсменові з міста Сум. Віктор Воловіченко зайняв третю сходинку.

 

Володимир Гришко,
директор районної ДЮСШ «Колос

19 квітня 2012

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

19 квітня 2012

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

Боротьба дзюдо
25 лютого 2012 року на обласний турнір до Лубен з нагоди 23-ої річниці виводу Радянських військ з Афганістану та Дня захисника вітчизни прибуло більше 80 учасників із Лубен, Лохвиці, Глобино, Семенівки та Великих Сорочинців.
Вісім вихованців Миргородської районної ДЮСШ «Колос» стали переможцями та призерами цього турніру. Назар Кучеренко та Владислав Бордюх виграли перші місця у своїх категоріях. Євген Цись, Артем Пінчук, Станіслав Ступак завоювали срібні медалі. Бронза у Артема Діхтярова, Максима Васюка та Антона Костика.

В.П.Гришко
директор ДЮСШ

29 лютого 2012

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>
Цікаво читати спортивні новини, приємно бачити нових дописувачів. Хомутецьким спортсменам успіхів і нових звершень!

28 лютого 2012

Полив'яний Олексій, користувач 1ua
Олексій Полив'яний
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

Змагаються майбутні захисники Вітчизни.
    Напередодні Дня захисника Вітчизни у Хомутецькому ветзоотехнікумі 21-23 лютого проведено спартакіаду серед юнаків призовного віку. Програма змагань включала в себе чотири види: лижні перегони 2 км, настільний теніс, підтягування на перекладині, човниковий біг 4х9м. У заходах взяли участь 35 юнаків з 14 груп технікуму.
    Першим випробуванням були лижні перегони. В гострій конкуренції перемогу здобув Микола Кузьмич, друге місце у Миколи Штомпеля,третє – у Максима Мироненка.
На другий день проводились змагання з настільного тенісу, де точилася не менш напружена боротьба. Трійка призерів виглядає таким чином: Роман Калашник, Ярослав Кебка, Олександр Підгорний.
    А вже 23 лютого юнаки змагались у підтягуванні на перекладині та з човникового бігу. З результатом 30 р. перемогу святкував Ігор Гавришко, трішки поступилися йому Євген Струцький та Ігор Сушко. У човниковому бігу найпрудкішим виявився Віталій Журавель. На другому і третьому місцях відповідно Іван Васильчук та Ігор Гавришко.
    У загальному заліку перше місце зайняла група ІІ-3 (куратор Ящук Р.В.), друге місце – І курс група А (куратор Терновцев О.В.), третє місце – ІІІ курс 2 група (куратор Литвиненко І.О.).
Подібні змагання проводились у технікумі вперше, тому можливо і не все вдалося так, як хотілося, але основне завдання досягнуто: виявлено сильних, наполегливих юнаків.
    Вітаємо переможців і висловлюємо впевненість у тому, що кожному юнаку, щоб стати справжнім чоловіком, необхідно багато працювати над фізичним самоудосконаленням.

С.Отисько,
керівник фізвиховання ветзоотехнікуму

28 лютого 2012

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

20 лютого 2012

Ємець Андрій, користувач 1ua
Андрій Ємець
Тема: СПОРТИВНИЙ ОГЛЯДАЧ >>>

Про спортивний турнір в Миргороді на честь воїнів-інтернаціоналістів розповідає у своїй статті начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Миргородської районної держадміністрації Володимир Дорогань


Пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Миргородщини

У дні, коли в країні вшановували учасників бойових дій на території інших держав, на спортивній базі загальноосвітньої школи № 1 ім. Панаса Мирного м. Миргорода (директор закладу депутат міської ради Валентина Василівна Гришко) відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, районною організацією ВФСТ «Колос», міськрайонною організацією Спілки ветеранів Афганістану проведено відкритий районний турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Миргородщини. У десятому за ліком заході взяло участь 38 майстрів малої ракетки з Миргорода, Лубен, Козельщини, Полтави, Великобагачанського та Миргородського районів. На урочистому шикуванні спортсменів привітали учасники бойових дій в Афганістані заступник голови міськрайонної організації Спілки ветеранів Афганістану Валентин Шапочка та її перший організатор і очільник Віталій Побережний. Протягом чотирьох годин точилася цікава безкомпромісна боротьба. Головний суддя змагань Олексій Чернобель склав сітку турніру так, що всі пограли вдосхочу, кожен з учасників зіграв не менше п’яти партій.

 Серед дівчат першість виграла полтавка Валентина Чаплянка, Катерина Клименко з Устивиці Великобагачнського району стала другою. Наша зубівчанка Яна Кійко виборола третє місце.

У юнаків всі призові місця здобули наші земляки. Перший - Роман Калашник (Хомутець), за ним - Євгеній Даценко (Зубівка) та Дмитро Рубан (Хомутець).

Серед ветеранів кращим став миргородець Микола Юрченко, другим –  Микола Операйло з Козельщини, третім – Володимир Гавриляк теж з Миргорода. Трішки не вистачило везіння потрапити у призери постійному учаснику змагань нашому земляку Володимиру Гирману.

Найсильніший склад зібрався у групі, де розігрувалась першість серед чоловіків. У двобої за третє-четверте місце між полтавцем Анатолієм Чаплянкою та лубенчанином Романом Дмитренком кращим був перший. Перше-друге місце розігрували кандидати у майстри спорту України з настільного тенісу, педагоги, проте різних дисциплін, Володимир Деркач – вчитель Зубівського НВК 1-3 ступенів Миргородського району та Сергій Кушніренко – викладач фізичного виховання Полтавського державного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка. У напруженій спортивно-психологічній боротьбі першість здобув той, для кого спорт не лише захоплення, а ще і професійна діяльність. Організатори привітали Сергія з перемогою, побажали успіхів у вихованні молодого педагогічного покоління.

Призери нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, районної організації ВФСТ «Колос», спортивними сувенірами від спілки воїнів-інтернаціоналістів. Ініціатори змагань щиро вдячні керівництву навчально-виховного закладу за традиційну гостинність та надання спортивної бази для належного проведення змагань і сподіваються на плідну майбутню співпрацю.

 Володимир Дорогань
20.02.2012

  

20 лютого 2012


... 3


  Закрити  
  Закрити